Membri

De ce sa devii membru ATE3?

Membrii Asociației Teritoriale pentru Energie şi Eficiență Energetică beneficiază de:

  • Cadru de dialog în relație cu structurile guvernamentale cu rol în reglementarea energiei şi eficienței energetice;
  • Promovarea intereselor într-un cadru onest, deschis şi competent;
  • Informare promptă privind subiectele cheie din sectorul energetic, atât din surse locale, cât și din surse internaționale;
  • O baza de date, cunoștințe și experiențe adunate împreună de membri și organisme internaționale, cu ajutorul căreia se pot dezvolta proiecte și parteneriate naționale și internaționale.

Membrii ATE3 sunt direct implicați în activitatea asociației în cadrul căreia pot dezvolta proiecte legislative, asigurând evoluția sănătoasă a sectorului energetic și un mediu corect de desfășurare a activităților aferente, atât pentru producători şi consumatori, cât și pentru transportatori şi distribuitori.

Membrii ATE3 sunt informați în permanență despre schimbările legislative din sectorul energetic, inițiativele internaționale sau locale privind reglementarea sau autoreglementarea industriei, recomandările și tendințele de profil la nivel european sau despre orice alte noutăți le pot îmbunătății sau afecta activitatea.

 

Aderare

Asociaţia este deschisă pentru companiile active din domeniul energiei, autorități publice și instituții publice reprezentative sectorului energetic.

Membrii asociaţi pot fi persoane fizice precum şi alte instituții ca universități sau organizații neguvernamentale de profil.

Pentru aderarea ca membru în organizație, completați și trimiteți formularul de adeziune la: office@ate3.ro sau direct la sediul nostru.