Triplarea eficienței energetice continuă!

Joi, 7 Mai 2015, la Salonul Brâncovenesc din cadrul Palatului Parlamentului a avut loc lansarea programului EFICIENȚĂ 3, cel mai nou program marca ATE3.

Evenimentul a avut ca scop să aducă în atenția organizațiilor și instituțiilor active din sectorul energiei, propunerea de a ne unii forțele într-o formă integrată de soluții în eficiență energetică cu destinația clară către consumatorii final: IMM-urile și sectorul Public.


Evenimentul a stârnit interesul și curiozitatea organizațiilor și profesioniștilor din sectorul energetic, fapt care ne-a bucurat nespus de mult.
Un real succes l-am avut în diversitatea organizațiilor și numărul de participanți care au fost prezenți la evenimentul.
Numărul participanților a depășit 50 de persoane. Ne-au onorat cu prezența reprezentanți din diverse instituții precum: Comisia Economica, Industrii și Servicii Senatul României, ANRE, CNPIMMR, Patronate, ONG-uri, companii din sectorul energiei regenerabile și eficientei energetice s.a.m.d.


Mesajul cheie pe care am dorit să îl transmitem este că unindu-ne forțele prin Programul EFICIENȚĂ 3 putem soluționa problemele cu care se confruntă consumatorii finali în eficiența energetică.
Participanții ne-au informat despre activitatea și experiența lor în sectorul energetic, au venit cu propuneri și am analizat potențialele rezultate pe care le putem obține împreună.
În cadrul sesiunilor de networking am realizat schimburi de informații și am evaluat resursele și aportul pe care fiecare îl poate aduce pentru a implementa cât mai curând acest program, EFICIENTA 3.

Triplarea eficienței a deschis seria de evenimente pe care ATE3 le va realiza în luna Mai 2015!

Următorul eveniment îl pregătim la Galați!

PRESA5 PRESA4 PRESA3 PRESA2

Leave a Reply